Wallin Olli-Pekka Tulevaisuus omiin käsiin.

Eu rapauttaa kansalaisten vaikutusmahdollisuuksia

Suomen olisi tullut ja pitäisi edistää semmoista kehitystä joka vie eurooppaa kohti pohjoismaista toimintamallia jossa maiden sisällä ei ole passi ja joiden maiden kansalaiset voivat tehdä työtä näiden sisällä mutta joka silti itsenäisten valtioiden liitto.

Eu:sta ollaan tekemässä liittovaltiota ja joiden jäsenmaat joutuvat jäsenmaksua siitä että tekevät kauppaa keskenään ponsi maksujen muodossa. Eu:n sisämarkkinoiden vaatimat CE merkkikin voidaan mieltää kaupan ja busineksen esteeksi pienille yrityksille. CE merkistä on lukuisia esimerkkejä siitä että miten direktiivit tosiasiassa estävät liiketoiminnan syntymistä tilanteessa missä valmistusmäärät ovat pieniä.

Myöskään väite siitä että Eu on rauhan tae ei pidä välttämättä paikkaansa koska rauha säilyy sen takia koska suurin osa Eu:n maista on Naton jäsenmaa ja Saksa pysyy käytännössä Usan miehitysvallan alla. Rauha Euroopassa on pysynyt Eu:sta huolimatta, tosiasiassa mitään syytä miksi Eu:n syyksi rauha ei ole.

Demokratia Eu:ssa on rapautunut sitä mukaa kun valtaa viedään Brysseliin haltuun pois kansalaisten käsistä.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Periferiaan kuuluvat alueet kuten Suomi tullaan imemään kuiviin EU:n ydinalueiden vaurastuttamiseksi. Kaikki tiet veivät ennen muinoin Roomaan. Nyt vievät Brysseliin, Berliiniin ja Pariisiin.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Niin tosiaan Saksaa miehittävä USA pitää rauhaa yllä vieläkin!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset