Wallin Olli-Pekka Tulevaisuus omiin käsiin.

Trump ja F-18 kommentti

 

Ensiksi tarkka lainaus :

 

“One of the things that is happening is you’re purchasing large amounts of our great F-18 aircraft from Boeing and it’s one of the great planes, the great fighter jets.”

 

Tämä lausunto on vähän epätarkka ja siten voidaan tulkita keskarin osoittamiselle Lockheed Martin yhtiön yritykselle saada F-35 myydyksi eri valtioiden ilmavoimille. Presidentti Trump on ennenkin ilmoittanut että hän pitää F-35 hävittäjän yksikköhintaa liian kalliina ja yrittäen saada sen niiden hintaan alas osittain onnistuenkin siinä.

 

Joka tapauksessa lausunto oli harkittu kuten muutkin Trumpin lausunnot yhteisessä lehdistötilaisuuksessa Niinistön kanssa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Blogin aihe on yhtä oleellinen ja "harkittu" kuin oli Trumpin erehdys pitää paikalla ollutta naistoimittajaa toisena naistoimittajana. Repikäähän siitä!

Käyttäjän opwallin kuva
Olli-Pekka Wallin

Kuten kerroin kaikki mitä Trump kertoi oli etukäteen harkittu ... Ei ehkä sitä että Trump halusi mielistellä suomalaisia naistoimittajia ei ehkä ollut käsikirjoitettu mutta kyseiset toimittajat Trump oli pannut merkille alusta lähtien.

Kuten tunnettua, Trumpilla on silmää naiskauneudelle ja nähtävästi osaa myös vikittelyn taidon ...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset