Wallin Olli-Pekka Tulevaisuus omiin käsiin.

Gallup mittaus on kovaa luettavaa Keskustalle


 

Uusin mielipidekysely tuo lisää paineita Keskustalle vaihtaa puheenjohtajaa ensi kesän puoluekokouksen yhteydessä. Sipilästä ja Perneristä on liian suuri ankkuri ja painolasti Keskustalle. Jos Isäntien ja Hyvä veli puolueiden isoäiti vaihda linjaansa uhkaa Keskustaa historiansa suurin vaalitappio ja maaseudun vallan siirtyminen mahdollista jopa Perussuomalaisten haltuun.


 

Ylen mielipidekyselyä tarkemmin tutkiessa silmiin pistää myös pari muuta seikkaa. RKP kannatus on laskenut 1 prosenttiyksikön ja näyttää siirtyneen "Globaali Kähmintä" puolueen haltuun. Tämä tietää hyvää suomalaisuudella. Sinisten kannatuslukemia tarkastellessa voi vain ihmetellä mitä Perussuomalaisten puolueesta irronneet loikkarit oikein ajattelivat kun loikatessaan, miksi 18 kansanedustajaa halusivat tuhota oman poliittisen uransa pelkän yhden suursmurffin Eurooppalaisen viran eteen ja nähden. Puolueita ei perusteta loikkaamalla emäpuolueesta, tästä no nyt esimerkkejä jopa suomalaisessa eduskunnan historiassa ihan riiittävästi.


 

Nykyinen hallitus ja sen myötä eduskunta on menossa kohti loppuaan ja saamme odottaa ensi vuoden kevään korvilla. Voi olla että ihmeitä tapahtuu ja hallitus istuu koko kautensa kasassa, joka tapauksessa hallitus on rampa ankka ja SOTE ja maakuntauudistus jää tekemättä.


 

ps. 

 

Saksan hallituksen kasaaminen venyy ja venyy ja siellä suunnalla myös pysyy radiohiljaisuus. Mitä pitempään Saksan hallituksen kasaaminen kestää sitä heikompi on Merkelin valta vaikka hän onnsistuisi kasaamaan hallituksen.


 

Tämä tietäää entistä sekasortoisempia aikoja Eurooppalaiselle elitille. Tällöin eu:n valtaeliitti tarraa entistä lujemmin valtansa rippeisiin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset