Presidentin valtaa on siirtynyt Puolustusministerille

 

Usan puolustusministerin viimeinen vierailu Suomessa antaa viitteitä siitä Presidentille kuuluvaa ulkopoliittista valtaa on siirtynyt hallitukselle ja sitä myötä puolustusministeri Jussi Niinistölle. Tämä on huolestuttavaa nykyinen pata musta hallitus ja Siniset puolueena kansalta saatua mandaattia hallita tärkeitä ministerin virkoja ml. valtaansa kasvattanutta puolustusministeriötä.

 

Vallan siirtyminen on tarkoin harkittua Presidentti Niinistöltä ja tämä kehitys jatkuisi jos  Niinistö saisi mandaatin hallita vielä seuraavat kuusi vuotta.

 

Puolustusministeri suomessa on on ollut pelkkä hallintomininisteri joka on edustanut nimenomaan puolustusvoimiin liittyvää byrokratiaa ja puolustusministeriön hallintoa.  Nyt tähän ministeriön tehtäviin on tullut lisää valtuutena tehdä myös ulkopoliittisia päätöksiä esim vieraiden maiden joukkojen päästämistä Suomen maaperälle. voidaan hyvin kysyä edustaako ministeri Niinistö sininen kravatti kaulassa suomea ulkovaltojen suuntaan.

 

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/234580-pitaisiko-suomessakin-harjoitell…

 

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/puolustusministeri-niinisto-kutsui-…

 

Ministeri Niinistön kutsu ei ainakaan julkisuudessa herättänyt varauksetonta tukea Usan taholta.

opwallin
Kansalaispuolue Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Lähestulkoon koko elämänsä Oulusssa asunut, kahden lapsen isä, reservin kersantti.
Kannatan kansallisen demokratian ja kansanvallan lisäämistä Eu:n lainsäädännön ylitse. Nykymuotoisesta Eu:sta tulee luopua ja sen tilalle tulisi rakentaa ETA:n pohjalta kauppayhteisö jossa olisi muodolliset mutta toimivat rajatarkastukset ja ETA-kansalaisten ja tavaroiden vapaa liikkuvuus.
Kaikki sananvapautta rajoittavat hankkeet tulee torpata.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu