Saksan hallitustunnustelut

 

Saksan hallitus tunnustelut ovat karituituneet ja Merkelin tulevaisuus on vaakalaudalla. SPD on päättänyt sen ettei Merkel jatka kanslerin virassa vaan kanslerin viran saa SPD Martin Schulz joka heti taikka sitten seuraavien vaalien kautta tai jokin muu, ehkä jokin muu CDU:johdosta.

 

Jos uusiin vaaleihin joudutaan tarkoittaa väistämättä tämä sitä että Merkel saa heittää hyvästit neljännelle kaudelle ja mikäli paikkajakoon ei tule suuria muutoksia, mitään hallituspohjaa ei voida muodostaa ilman AFD tukea tai sen läsnäoloa hallituksessa. Tämä tulee väistämättä eteen mikäli hallitusneuvotteluiden vetäjänä on SPD eikä CDU sekä SPD ja CDU ei mahdu samaan hallitukseen. 

 

Schulz voisi yrittää muodostaa vasemmistohallitusta Die Linke:n, vihreiden ja FDU kanssa mutta tämä kariutuu sulaan mahdottomuuteen koska vihreät ja FDU ei mahtunut samaan hallitukseen edes Merkelin kanssa.

 

Merkel voisi yrittää muodostaa hallitusta FDU ja AFD:n kanssa mutta tähänkään ei globalistina tunnettu Merkel varmasti lähde. Tämä tosin olisi Saksan kannalta ehkä se paras ratkaisu. Tosin ilman fru Merkeliä.

opwallin
Kansalaispuolue Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Lähestulkoon koko elämänsä Oulusssa asunut, kahden lapsen isä, reservin kersantti.
Kannatan kansallisen demokratian ja kansanvallan lisäämistä Eu:n lainsäädännön ylitse. Nykymuotoisesta Eu:sta tulee luopua ja sen tilalle tulisi rakentaa ETA:n pohjalta kauppayhteisö jossa olisi muodolliset mutta toimivat rajatarkastukset ja ETA-kansalaisten ja tavaroiden vapaa liikkuvuus.
Kaikki sananvapautta rajoittavat hankkeet tulee torpata.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu