Hallituksen maakuntauudistuksen kiirastuli

 

Niin lähellä mutta niin kaukana. PM Juha Sipilän toteamus siitä maakuntavaalit siirtyvät oli odotttu tosiasian tunnustamista. Mikäli Perustuslakivaltiokunta toteaa myös valinnanvapauden olevan mahdotonta toteuttaa kertarysäyksellä olemme tilanteessa missä Sipilän ja Orvon on päätettävä se pidentääkö vaalit nyt syksyllä vai suunnitellulla aikataululla ensi vuoden huhtikuussa. Hallitus ei tee missään tapauksessa mitään suurempia päätöksiä vaan se jatkaa toimitusministeriönä vaalikauden loppuun oli se mikä tahansa.

 

Nopeilla vaaleilla voitaisiin rauhoittaa ensi kevät pelkästään tuleviin Euroopan parmenttivaaleihin joissa Britannia ei ole enää mukana ja Suomi saa yhden lisäpaikan Euroopan parlamenttiin.

 

Syntynyttä tilannetta on pohjustettu demareiden ja kokoomuksen yhteisillä tapaamisillä missä on varmasti pohjustettu tulevia hallituskuvioita. Näissä Perussuomalaisia ollaan laittamassa oppositioon muiden puoluiden kelvatessa hallitukseen. Täten hyviä apupuolueita olisivat Vihreät sekä RKP.  Keskusta olisi joka tapauksessa jäämässä oppositioon lähes varman vaalitappion seurauksena.

 

Mikä olisi Demareiden ja Kokoomuksen yhteinen linja ? Se ei ole missään tapauksessa kovin ruusuinen suomalaisen palkansaajan näkökulmasta käsin ja ei myöskään maanviljelijöiden kannalta varsinkin jos Vihreät onnistuu pääsemään hallitukseen.

 

 

 

opwallin
Kansalaispuolue Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Lähestulkoon koko elämänsä Oulusssa asunut, kahden lapsen isä, reservin kersantti.
Kannatan kansallisen demokratian ja kansanvallan lisäämistä Eu:n lainsäädännön ylitse. Nykymuotoisesta Eu:sta tulee luopua ja sen tilalle tulisi rakentaa ETA:n pohjalta kauppayhteisö jossa olisi muodolliset mutta toimivat rajatarkastukset ja ETA-kansalaisten ja tavaroiden vapaa liikkuvuus.
Kaikki sananvapautta rajoittavat hankkeet tulee torpata.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu