Wallin Olli-Pekka Tulevaisuus omiin käsiin.

GCM on Suomen kannalta haitallinen

 

GCM on sopimus on Suomen kansalaisten kannalta huolestettuva ja vahingollinen.

 

Siteraan Iltalehden juttua kirjoittaessani siitä miksi GCM sopimus on Suomen kannalta huono juttu ja miksi sitä vähätellään.

 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/ef647c46-2541-4a31-a42d-7b2f6fc95919...


Suomen ulkoministeriö on voimakkaasti puolustanut GCM sopimusta ja vähätellyt sen merkitystä globaalin siirtolaisuuden luomisessa.

 

”Klinge epäilee, että taustalla voi olla poliittisia syitä.”

 

Ihanko tosi? Tämän ilmiselvän asian kertomiseen meillä on kallispalkkaisia virkamiehiä jotka kertovat että euroopassa on olemassa valtioita jotka kannattaa jotka ajattelevat ensin oman maan kansalaisia ja sitten muita.

 

"Suomen näkökulmasta olisi surullista, jos jotkut muutkin EU-jäsenmaat kuin Unkari eivät lähtisi tähän mukaan. Se antaisi signaalin muualle maailmaan, ettemme halua olla mukana globaalissa yhteistyössä, Klinge sanoo."

 

Miksi meidän pitää olla mukana globaalissa yhteistyössä siirtolaisuutta luotaessa ? Minulle käy tosi hyvin se ettemme kansakuntana ole mukana kun luodaan globaalia siirtolaisuutta ja massojen väestönsiirtoja alikehittyneistä valtiosta Suomeen.

 

Tällä sopimuksella halutaan sitoa kansakunnat entistä enemmän yhteisen pelisääntöjen piirin ja siksi sen on haitallinen myös ja Suomen kansallisten etujen vastainen. Useat maat ovat ilmoittaneet sen etteivät he aio allekirjoittaa sopimusta.

 

”Tämä ei ole oikeudellisesti sitova”

 

Väite on tavallaan totta mutta sitä tullaan noudattamaan kuin se olisi oikeudellisesti sitova. Tämän sopimuksen perusteella tullaan perustelemaan myöhemmin tehtäviä poliittisia päätöksiä. Samalla tämän sopimuksen pohjalta tullaan luomaan uudenlaista oikeudellisia päätöksiä. Koska meillä on ’The Sopimus’.

 

Siksi tämän väitteen esittäjä johtaa tietoisesti harhaan lukijoita.

 

ps. Olen asettunut ehdolle Kansalaispuolueen listoilta Oulun vaalipiirissä yhdessä Sami Kilpeläisen kanssa ensi kevään eduskuntavaaleihin.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän JouniBorgman kuva
Jouni Borgman

Milloinka tänne tulee ensimmäinen GCM:n vain salaliittoteoriaksi leimaava kommentoimaan? On siis vain salaliittoteoretisointia väittää, että halpatyövoiman massiivisen liikkuvuuden ympäri maailmaa mahdollistava sopimus olisi jotenkin epäedullinen suomalaiselle työvoimalle. Entäpä sosiaaliturvajärjestelmän kestävyys?

Käyttäjän MiksuVes kuva
Mikael Vestama

Kunhan Petteri Ritala huomaa tämän ketjun niin tulee. Ja nyt PS:n lisäksi tulee maan rakoon haukkumaan myös Kansalaispuolueen! ;)

Käyttäjän rikukivela kuva
Riku Kivelä

Rajallinen poliittinen keskustelutila pitäisi käyttää tehokkaimmalla mahdollisella tavalla eli aloittamalla keskustelu ja eroamalla ensin Suomen kannalta haitallisimmista päästä olevista kansainvälisistä sopimuksista ja velvoitteista. (Jos siis kerralla eroaminen kaikesta haitallisesta ei ole mahdollista)

Käyttäjän TimoHietanen kuva
Timo Hietanen

Siirtolaisuus, pakolaisuus, turvapaikkaturismi alikehittyneistä maista,
joissa ihmisten hiilijalanjälki voi olla vain murto-osa Saksan, Suomen,
Ruotsin tai USA:n kansalaisen erittäin isosta hiilijalanjäljestä on
täysin kestämätön ja tuhoisa yhtälö maapallon ilmaston lämpenemisen
pysäyttämiseen kannalta. Afrikan väkiluku on tänään 1,1 miljardia ja
vuonna 2050 noin 2,3 miljardia YK:n omien laskelmien mukaan. Mikäli
GCM-sopimus muuttuukin, kuten hieman pelkään, juridisesti sitomatto-
masta sopimuksesta hivuttaen kansainvälisesti sitovaksi, voimme aivan
rauhassa totutella ajatukseen maapallon saattohoidon nopeuttamisesta.

Erikoista on, että allekirjoitetaan YK:n masinoima sopimus, joka ei muka
ole juridisesti sitova? Miksi niin monet maat jättävät allekirjoittamisen
kunnian sitten väliin? Kuten arvata saattaa, niin käytännössä vähin äänin
ja salamyhkäisesti GCM-sopimuksen rungon allekirjoittivat Saksan ja tietty
mallioppilas Suomen ulkoministerit jo huhtikuussa 2018 !

Käyttäjän MiksuVes kuva
Mikael Vestama

Eipä tuohon ilmastonmuutosta tarvita. On ihan virallisesti esitetty että muutaman vuosikymmenen sisään Afrikan väkiluku tulee kasvamaan 2-3 miljardilla ja jos/kun näin käy niin se on bye bye Afrikalle - siis sen luonnolle. Ja muuten myös Euroopalle etenkin jos tuo määrä otetaan Eurooppaan "pakolaisiksi" kuten tietyt tahot vaativat, mutta voi olla muutenkin. Poikkeuksellisesti Vihreiden Pekka Haavisto on yrittänyt tuoda tätä ongelmaa myöskin julkiseen keskusteluun (persujen, yms. nuivien lisäksi), mutta tästä ei yksinkertaisesti haluta keskustella koska siitä keskustelu olisi rasismia - tai jotain...

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Ellei sopimuksen allekirjoituksessa ole mitään epäselvyyksiä ja sopimuksen allekirjoittaminen on Suomelle eduksi, niin sitten vaan ne aidot ja pitävät perustelut pöytään ja vaikkapa kansanäänestyksen avulla sitten autetaan hallitusta toimimaan oikein. Tuskin Suomen hallitus suomalaisten puolesta epäedullisesti toimivat ? Eihän...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset