Mayn aika Britannian pääministerinä on ohi

 

Britannian konservatiivit äänestävät tänään käytännössä siitä jatkavat he hallituksessa vai eivät. Mayn viime hetken liike vetää tärkeä Brexit äänestys päätös oli viimeinen pisara joka laukaisi sisäisen luottamusäänestyksen Maytä kohtaan. Mikäli Maya kaikesta säilyttää kaikesta huolimatta tämän paikkansa tämän päiväisestä äänestyksessä, on edessä todennäköisesti työväenpuoleen Corbyn ajama luottamusäänestys alahuoneessa joka viimeistään kaataa Mayn hallituksen vieden Britannian kohtii uusia vaaleja koska DUP ei todennäköisesti ei enää tukisi May:n hallitusta.

Siksi tämän päivän äänestyksessä odotetaan Mayn kannalta huonoa ratkaisua, konservatiivit eivät missään tapauksessa halua uusia vaaleja tähän paikkaan.

opwallin
Kansalaispuolue Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Lähestulkoon koko elämänsä Oulusssa asunut, kahden lapsen isä, reservin kersantti.
Kannatan kansallisen demokratian ja kansanvallan lisäämistä Eu:n lainsäädännön ylitse. Nykymuotoisesta Eu:sta tulee luopua ja sen tilalle tulisi rakentaa ETA:n pohjalta kauppayhteisö jossa olisi muodolliset mutta toimivat rajatarkastukset ja ETA-kansalaisten ja tavaroiden vapaa liikkuvuus.
Kaikki sananvapautta rajoittavat hankkeet tulee torpata.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu