Koulupojat joutuivat massiivisen media hyökkäyksen kohteeksi

 

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005971840.html

 

Helsingin sanomat meni puhtaasti liberaalin vasemmistomedian mukaan leimaamalla joukon koulupoikia agitaattoreiksi ja huligaaneiksi vaikka todistusaineiston mukaan katolilaisen koulun pojat eivät syyllistyneet mihinkään moitittavaan käytökseen.

 

Mies seisoo yksin keskellä riemuitsevaa poikajoukkoa ja soittaa rummulla rukousta.

”Nuori poika seisoo aivan miehen edessä, katsoo tätä silmiin ja hymyilee pilkallisesti.”

Ei katsonut vaan oli jähmettynyt hämmennyksestä siitä kun joku tuntematon mies tulee rummun kanssa korvan juureen laulamaan shamanistisiä lauluja.

”Vieressä koulutoverit hyppivät ja huutavat ”build that wall”, rakentakaa muuri. Suuri osa on pukeutunut Trumpin kannattajien univormuksi muodostuneeseen Make America Great Again -lippalakkiin.”

MAGA lippalakkien käyttö ei ole kiellettyä julkisuudessa taikka pro life-marssilla mihin pojat osallistuivat. Ja osa pojista lähti mukaan rummutukseen antaen näin tukea rummuttajalle.

”Mies ei murru, vaan jatkaa soittamista.”

Käytännössä intiaani meni itse vapaaehtoisesti poikien luokse rummuttamaan ja kyseinen poika tekee juuri sitä hänen odotettavaan tekevän – ei ärsyynny ja ei ärsytä. 

Valitettavasti MSM lähti teilaamaan ja haukkumaan syyttä suotta saaden osan vasemmiston höyrypäistä tekemään alaikäiselle pojalle tappouhkauksia joka ei ollut syyllistynyt mihinkään laittomaan tai edes moittivaan tekoon kyseisellä marssilla.

Tämä uutinen on hyvä esimerkki siitä miten voimakas MSM media voi olla sen kirjoittaessa asian kuin asian negatiivisella tavalla. 

Tämä rage-uutisiin luettava uutinen voidaan nähdä MSM valmistautuessa siihen että todennäköisesti tämän kuukauden aikana Ruth Ginsburg joutuu jättämään korkeimman oikeuden tuomarin viran 

Toisaalla huhut RBG eli vanhimman virassa olevan Usan korkeimman oikeuden tuomarin heikosta terveydentilasta voimistuvat tämän ollessa poissa julkisuudessa jo toista viikkoa ja hänen julkiset esiintymiset on peruttu. Hänen huhutaan sairastavan keuhkokuumetta ja syöpänsä on uusiutunut. 

Vahvin ehdokas korkeimman tuomarin virkaan on Amy Coney Barret joka tunnustaa katolilaista uskoa. 

 

https://twitter.com/i/status/1087333486392942592

 

opwallin
Kansalaispuolue Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Lähestulkoon koko elämänsä Oulusssa asunut, kahden lapsen isä, reservin kersantti.
Kannatan kansallisen demokratian ja kansanvallan lisäämistä Eu:n lainsäädännön ylitse. Nykymuotoisesta Eu:sta tulee luopua ja sen tilalle tulisi rakentaa ETA:n pohjalta kauppayhteisö jossa olisi muodolliset mutta toimivat rajatarkastukset ja ETA-kansalaisten ja tavaroiden vapaa liikkuvuus.
Kaikki sananvapautta rajoittavat hankkeet tulee torpata.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu