Wallin Olli-Pekka Tulevaisuus omiin käsiin.

Kansalaispuolue ja Väyrynen sopivat riitansa


 

Heti seuraava huomatus : En tiedä tarkemmin sopimuksen luonnetta taikka sisältöä ja tämä kirjoitus on tehty julkisuudessa olevien tietojen varassa.

 

Tämän päiväisen tiedoitteen mukaan Väyrynen ja Kansalaispuolue ovat sopineet riitansa ja Väyrynen on tämän tiedoitteen mukaisesti eronnut Kansalaispuolueesta. 

 

Mikäli näin on tämä selkiyttää Kansalaispuolueen tilanteen siten että Kansalaispuolueen hallituksen muodostavat Kilpeläinen, Kattelus ja Komsi. Mikäli näin on, puolue saa vihdoinkin toimivan hallituksen ja puolueen toiminnan kehittäminen voi alkaa. Toivottavasti myös puolueen .fi-verkkosivusto siirtyy oikealle omistajalle eli puolueelle.

 

Mitkä seikat johtivat tähän, niin nämä ovat puhtaasti arvailujen varassa mutta uskon että tämäkin selviää ensi viikon aikana eduskuntavaalien jälkeen. 

 

Eduskuntavaalien suhteen olen levollinen, oikeasti kaikki vaihtoehdot missä kansallismieliset puolueet eivät ole eduskunnassa ja sitä myötä hallituksessa ovat Suomelle ja sen kansalaisille vahingollisia. Puhtaasti vasemmistopuolueisiin perustuva hallitus ainakin galluppien varjossa ei tule toteutumaan. Vähiten huonoin vaihtoehdossa Perussuomalaiset olisivat hallituksessa vaikka en lue Perussuomalaisia kansallismieliseksi puolueeksi vaikka tiedän heitä olevan puolueessa ja seuraavassa eduskunnassa.


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset