Media on taasen kansallismielisten kimpussa.

 

Kalevan informaatiovaikuttaminen vauhdissa. Ja kaikkeen mitä pahaa ja ikävää eurostoliiton ystävien mielestä tapahtuu euroopassa niin syyllinen on tietenkin Venäjä ja Putin.

Tässä uutisessa nähdään se tosiasia se miten vahvaa ja järjestelmällistä Nato ja Eurostoliiton ystävien media vaikuttaminen Suomessa on. Demokratian kannalta on ongelmallista se että lehdet käyttävät omaa media vaikuttamistaan äänestäjien pelotteluun ja harhauttamiseen eikä puoleettomaan tiedonvälittämiseen.

 

Ai niin äänestämällä minut Euroopan Unionin parlamentin jäseneksi voit vaikuttaa siihen että eurooppaa kehitetään itsenäisten kansallisvaltioiden pohjalta eikä Suur-Saksan unelmien pohjalta.

 

https://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaat/populistit-lyovat-kapuloita-euroopan-unionin-paatoksenteon-rattaisiin-ja-taustalla-haaraa-venaja/819626/

 

 

 

opwallin
Kansalaispuolue Oulu
Ehdolla kuntavaaleissa

Lähestulkoon koko elämänsä Oulusssa asunut, kahden lapsen isä, reservin kersantti.
Kannatan kansallisen demokratian ja kansanvallan lisäämistä Eu:n lainsäädännön ylitse. Nykymuotoisesta Eu:sta tulee luopua ja sen tilalle tulisi rakentaa ETA:n pohjalta kauppayhteisö jossa olisi muodolliset mutta toimivat rajatarkastukset ja ETA-kansalaisten ja tavaroiden vapaa liikkuvuus.
Kaikki sananvapautta rajoittavat hankkeet tulee torpata.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu