Wallin Olli-Pekka Tulevaisuus omiin käsiin.

Eurovaaleista mietteitä

  • Kaleva 15.5.2019
    Kaleva 15.5.2019

 

Tänään alkaa eurovaalien äänestys ja tässä ajatuksia suomalaisen puoluekentän tilanteesta.

 

Britanniassa Brexit puolueen menestys paljastaa sen tosiseikan että suomalainen äänestäjä ei vaihda puoluetta kuin pakon edestä. Äänestys päätös tulisi perustua vain puolueiden aj ehdokkaiden ajamiin asioihin eikä siihen ajatukseen 'äänestämällä ei voi vaikuttaa ja jätän äänestämättä sen takia' ja 'äänestän puoluetta X sen takia koska isöäidin kaima kertoi äänestäneensä puoluetta X '.  Näyttää sitlä puoluekentän muutokset hoituvat luonnolisen poistuman kautta. 

 

Jos kun joku sitä miettii niin jos pääsen Euroopan parlementtiin niin kannatan kaikkia aloitteita jotka edesauttavat netin vapautta sekä vastustan Artikla 13:aa eli meemikieltoa. 

 

Väyrynen yllättää kaikki ja ilmoittaa eroavansa puolueesta joka perustettu vain häntä varten. Toki hänen aikeena on pyrkiä Keskustan johtoon vaikka hän ei ole virallisesti edes keskustan jäsen. Saippuasarjojen tekijät saisivat hänestä oivan käsikirjoittajan, kukaan ei muu ei voi käsikirjoittaa tämmöistä jännitysnäytelmää kuin Paavo itse. Saamme nähdä palaako Paavo tähtiliikkeen edustajaksi jos ja kun sekä Euroopan ja Keskustan valtaaminen epäonnistuu.

 

ps. vaikka kuinka Kaleva väittää toisin, niin olen Kansalaispuolueen ehdokas numerolla 129.

 

Toivottavasti Kaleva oikaisee virheellisen tiedon nettisivuiltaan.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Britit äänestävät eri tavalla eri vaaleissa.Parlamentin vaalissa he ovat kovinkin uskollisia.Eu-vaalien suhteellinen vaalitapa antaa täysin erilaiset prosentit kuin enemmistövaali.Farage on 6 kertaa yrittänyt turhaan parlamenttiin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset